Ny yogavideo och tävling

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag är, om jag ska vara ärlig, lite trött. Jag har jobbat ganska mycket idag, så det känns skönt, men jag måste nog ta en liten paus snart. I morse sprang jag min vanliga löprunda igen. Det var ganska skönt eftersom det var torrt och till och med lite ljust ute. När jag kom hem planerade jag dagen och åt frukost och sedan gick jag ner i yogastudion och spelade in veckans sekvens. Idag blev det ett femtiofem minuter långt program med fokus på magen. Några av positionerna från förra veckan kom med, men jag la förstås till några också.

Du kan titta på sekvensen här (och på Youtube också så klart).

Efter inspelningen satte jag mig direkt och klippte ihop filmen och sedan åt barnen och jag lunch tillsammans. Det är mysigt att de är hemma med mig. Idag kom också Buster tillbaka från min pappa (som har passat honom när vi var i Stockholm). Vi har saknat honom mycket – speciellt igår när vi kom hem och han inte var här. Det var en konstig känsla.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med marknadsföringen av min Youtube-kanal och min yogahelg. Jag har skapat en tävling, där man kan vinna 10 gånger yoga hos mig (giltigt vårterminen 2020) om du anmäler dig till yogahelgen innan den 23 februari. Du måste även dela inlägget på FB. Du hittar det på min FB-sida (www.facebook.com/yogamedjohanna). Priset är inte personligt, så om du inte kan utnyttja det kan du ge det till någon annan. Det hade varit jätteroligt om du hade kunnat följa med!

Resterande del av min arbetsdag kommer jag att ägna åt skrivandet. Igår fick jag en beställning på min roman. Jätteroligt! En yogalärare i Uppsala beställde den. Hoppas att den kommer att falla henne i smaken!

Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.