Nya löparskor och nytt nyhetsbrev

876 1024 admin
  • 0

Hej!

Hur mår du? Klockan är snart fyra och trots att jag varit fredagstrött idag har jag ändå fått gjort ganska mycket. I morse var det många som kom till yogan och det var jättetrevligt! Efteråt gav jag mig ut på min vanliga springrunda. I förrgår fick jag mina nya springskor som jag beställt från Sportamore. De hade 30% rabatt i helgen, så jag passade på att köpa nya skor. Mina gamla var verkligen jätteslitna, bland annat var det hål i hälen, så fort det var lite regnigt eller fuktigt ute blev jag blöt om fötterna. Dessutom var sulorna för övrigt utslitna. Jag har sprungit med Nike Free i många år nu, men den här gången valde jag en sko med mer dämpning. Jag ville testa för att se om det skulle göra någon skillnad. Jag springer ju ändå nästan sju mil i veckan. Valet föll till slut på Nike Zoom Fly 3 – Premium. De var jättedyra ordinarie pris, men med 30% rabatt tyckte jag att priset var okej, speciellt eftersom jag springer varje dag. Hur som helst, skorna är jättehärliga och det känns som om jag flyger fram när jag springer ;-).

På eftermiddagen har jag skrivit ett nytt nyhetsbrev. Du kan läsa det här . Jag skickade också ett informationsmejl till alla deltagare eftersom det är uppehåll nästa vecka. Det kan man ju lätt missa (speciellt om man inte har barn i skolåldern, eftersom man förmodligen inte tänker på att det är sportlov då).

Jag har också jobbat med bokföringen och läst teori för mitt skrivande. Nu tror jag att jag ska ta ett paus från jobbet och fixa här hemma. Philippa fyller år på söndag och jag ska röja och göra fint inför hennes kompiskalas. Senare får jag nog vila isoffan för jag känner mig lite sliten. Jag har fortfarande kvar några punkter på min “att-göra-lista”, men de sakerna tar jag bara ifall jag orkar. I nästa vecka har jag ju ingen undervisning, vilket ger mig lite extra tid. Jag måste visserligen göra resten av bokföringen och fixa min momsdeklaration, men jag hoppas att jag kan göra det på en halv arbetsdag ungefär.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.