Nya uppladdningar på youtube

768 1024 admin
  • 0

Hej! Fredag – min favoritdag :-)! Det är skönt att det är lördag imorgon. Jag är lite trött för jag sov tyvärr dåligt igår natt. Ödets ironi, eftersom jag skrev igår att jag sov så gott mellan onsdag och torsdag… Ja, ja förhoppningsvis sover jag bättre i natt istället.

I morse hade jag min sista yogaklass för veckan. Eftersom jag sov dåligt yogade jag inte som vanligt innan lektionen. Istället gick jag ut och sprang och yogade efteråt. Jag märker faktiskt att jag är mindre trött i benen när jag yogar efter löpningen jämfört med när jag gör det innan.

Igår kväll la jag ut min sekvens för hela kroppen på youtube. Du kan se den här.

Jag har även lagt ut min vlogg nu i eftermiddag. Den kan du kika på här.

På lunchen var jag och träffade en kompis. Vi satt utomhus och åt. Det var väldigt mysigt. Solen kom fram och jag slappnade verkligen av. Det är så tråkigt att man inte kan vara social som vanligt nu och jag saknar verkligen att inte träffa mina vänner…

Nu ska jag snart avsluta mitt arbete här vid datorn och umgås med familjen.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Mumsig lunch

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.