Nyhetsbrev och lite annat smått och gott

1024 1024 admin
  • 1

Hej! Oj, vad jag tycker att tiden har gått fort idag… Jag vet inte vad jag har gjort egentligen. I morse efter löpningen, yogan och meditationen satt jag med mitt nyhetsbrev. Om du inte har läst det, kan du göra det här. Jag försöker skicka ut två nyhetsbrev i månaden nu. Det är svårt att nå ut på Facebook och Instagram och då är nyhetsbrevet ett bra sätt (även om naturligtvis inte alla öppnar det).

På lunchen var jag på ICA MAXI och handlade. Inte min favoritsysselsättning, men det måst ju göras och som jag skrivit här tidigare; det är lyxig att kunna åka och handla när det är lite folk och jag slipper trängas.

På eftermiddagen har jag skrivit ut kvitton och skickat till mina elever och planerat eftermiddagens barnyoga. Jag har också hunnit samla några positioner för yogasekvensen nästa vecka (som kommer att fokusera på höfterna).

Nu är det bara en knapp timme kvar tills jag ska sluta att jobba vid datorn och göra i ordning mig för kvällens klasser. Ska använda tiden till att redigera romanen. Det är lite för mycket jobb med yogan just nu och jag hinner inte riktigt med skrivandet som jag vill, men det kommer att bli en bättre balans framöver.

Ha det fint!

Kramar och namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.