Nyhetsbrev och nytt event

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har har veckan börjat? Hoppas bra! Jag hade en seg start här hemma. Var förstås först ute och sprang, pratade med familjen, yogade och mediterade, men sedan fastnade jag framför datorn. Jag känner att jag är ofokuserad just nu för jag väntar på besked från förlagen och dessutom är det lov nästa vecka, vilket innebär att jag inte har samma press på mig den här veckan att få färdigt sekvenserna fram tills helgen. I alla fall lossnade det lite grann efter lunch och jag fick iväg nyhetsbrevet. Du kan läsa det här (om du inte prenumererar på det).

I nyhetsbrevet skrev jag att jag kommer att ha ett föräldra-barnyogatillfälle den 8 november kl. 17.30-18.30. Det är några som har frågat om det och nu passade det att lägga in i min planering. Om du vill komma kan du anmäla dig här.

Idag ska vi ha en ny meditation på yogan. Jag tänkte fortsätta på temat att meditera till ljud, men den här gången blir det till naturljud (ljudet av vågor som slår mot en strand). Förhoppningsvis tycker deltagarna om meditationen :-).

Nu är det snart dags för mig att avrunda mitt arbete vid datorn, även om jag kommer tillbaka efter yogan idag (eftersom jag bara undervisar till klockan sju). Först ska jag dock arbeta lite mer med mitt skrivande. Jag behöver göra en tydlig plan för romanskrivandet för den resterande tiden av året. Jag har redan börjat på den tredje romanen, men inte kommit så långt.

Ha en fin eftermiddag!

Namaste och kramar,

Johanna

Morgonyoga💖

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.