Nytt nyhetsbrev

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hur är det? För mig är det som vanligt vid den här tiden (klockan är strax innan fyra) dags att börja plocka ihop och göra i ordning mig för yogan. Jag har inte riktigt hunnit med det jag ville idag, men det är okej ändå.

Yogan på Kunskapsgymnasiet igår var väldigt trevlig, men jag blev lite stressad innan för när jag kom dit skulle jag ställa bilen på en parkering, där jag var tvungen att betala med en app som jag naturligtvis inte hade nedladdad. Det tog hemskt mycket tid att göra det, men till slut var jag färdig och fick stressa till skolan. Ja, ja det löste sig som tur var ändå.

Det är alltid en utmaning att ha yoga med en grupp elever som har olika erfarenhet. Några igår hade yogat väldigt mycket medan andra var helt nybörjare. Med en så blandad grupp får man lägga sig någonstans i mitten och jag tyckte att jag lyckades ganska bra med det.

Efter yogapasset på skolan fick jag skynda hem och rulla ut mattorna i studion för mina egna klasser. Vi hade en trevlig kväll, där vi fokuserade på core-musklerna och temat att fråga sig själv varför man yogar och på det sättet motivera sig själv.

Idag har jag skickat ut ett nytt nyhetsbrev (du kan läsa det här). Jag gillar att skriva nyhetsbreven. Kanske beror det på att jag tycker om att skriva eller så är det bara att det är kul att berätta om vad som händer på yogan och med mitt skrivande.

Jag har också planerat barnyogan och kommit på en rolig sak som jag ska göra med barnen och ungdomarna. Vi ska fokusera på tacksamhet, något som är väldigt bra för välbefinnandet och något som är lätt att glömma. Jag hoppas att barnen kommer att gilla uppgiften :-)!

Nu ska jag göra en smoothie och äta lite mellanmål innan jag går ner i yogasalen. Ska också försöka hinna redigera lite grann på texten…

Sköt om dig!

Namaste och kramar,

Johanna

Jättetrevlig grupp på Kunskapsgymnasiet

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.