Nytt nyhetsbrev och nya sekvenser

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Klockan är över sex och jag måste snart sluta, men är inte riktigt färdig med arbetet ännu. Idag kom jag inte igång med jobbet förrän efter lunch för på morgonen efter min löpning och yoga åkte Philippa och jag till ICA Maxi och handlade. Imorgon ska vi ha släktkalas för Isabella och Philippa, så vi behövde köpa några ingredienser för morgondagens middag och efterrätt.

Efter en väldigt ohälsosam lunch (nudlar och några få grönsaker…), så satte jag mig och gjorde alla sekvenser för nästa period. De är nästan klara och det känns jätteskönt. Jag vill inte ha stressen på söndag att sitta och jobba hela dagen. Känner att jag behöver bli bättre på att sätta gränser mellan jobb och fritid. Det är inte alltid så lätt när man har sin egen verksamhet (och inte om man är anställd heller förstås!).

Jag har också skrivit denna veckas nyhetsbrev. Du kan läsa det här (om du inte prenumererar🙂).

I nyhetsbrevet tipsade jag om ett Youtube-klipp som jag såg på i morse och som jag tyckte var intressant. Jag följer ganska många på youtube (mest författare av böcker jag har läst, men också olika kanaler som fokuserar på yoga och motivation). Klippet som jag såg nu på morgonen var från Brendon Burchard (vars bok “High Performance Habits” jag tycker är väldigt läsvärd) och handlade om hur man kan hantera negativa känslor. Jag tycker Brendon förklarade det mycket bra (även om jag förstår viss kritik som han fått i kommentarerna). Du kan se klippet här

Ha en mysig fredag!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.