Onsdag på stan

485 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Jag har haft det bra. Onsdagar när jag inte undervisar i skolan är lugna med bara en yogalektion och det är skönt. På torsdagar har jag ju tre lektioner i rad och det tar på krafterna, men jag är glad att jag inte har morgonyogan också. Det var förstås superroligt att undervisa herryogan, men det är ansträngande att gå upp så tidigt på morgonen. Jag sov ofta dåligt mellan onsdag och torsdag för att jag spände mig. Nu har jag morgonyoga på fredagar och det är lite annorlunda för det är den enda lektionen jag har den dagen och då spänner jag mig inte lika mycket. Som jag har skrivit om förut här på bloggen finns det många fördelar med att ha sin egen verksamhet, men en av några få nackdelar är att allt hänger på mig. Jag har ingen som backar upp eller hjälper mig och det är påfrestande ibland (men jag fixar det :-)).

På förmiddagen idag planerade jag äntligen färdigt september och den här veckan. Efter det jobbade jag med skrivandet. Jag har läst mer i boken om hur man kan bli bättre på att visa istället för att berätta och det var lärorikt. Läsandet gjorde också att jag kände mig mer motiverad att redigera min text. Nu är jag framme på sidan 220 och jag har bara fyrtio sidor kvar. Jag har dock inte skrivit slutet ännu, men det är inge fara. Jag ser fram emot att få ihop det på ett bra sätt och jag tror det är en fördel att texten fått vila lite och att jag bestämt mig föra att ta det lugnt. Så länge jag jobbar en timme om dagen med texten är jag nöjd. Jag märker också att jag har mer fantasi och känner mig lugnare i “skapandet” när jag inte pressar mig själv (men ändå har ett mål att sitta och jobba en timme om dagen).

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har skickat kvitton till mina elever, gått igenom bokföringen, städat i yogastudion inför kvällens lektion och gjort programmet för barnyogan imorgon.

Om en stund ska jag gå ner och undervisa och efter det cyklar jag direkt till stan för att träffa en kompis. Vi ska äta pizza på restaurangen “Deg”. Det ska bli gott :-).

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.