Onsdagsyoga

683 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Det har varit en ganska intensiv dag och jag känner mig tyvärr lite stressad. Som du kanske läste i mitt förra inlägg fick jag en förfrågan igår att vikariera på min förra skola imorgon och på fredag. Det ska bli roligt, men med uppstarten av yogakurserna, familjen och mitt skrivande blev det helt plötsligt lite mycket. Nu har jag i alla fall en planering färdig både för morgondagen och fredagen och det kommer att bli bra. Jag kommer att hinna det jag måste (får dra in några arbetsuppgifter för yogan imorgon, men det är ingen fara).

Imorse efter träningen och planeringen började jag min nya vana – att jobba på mitt manus i en timme. Det ska bli lika viktigt som att jag yogar och mediterar varje dag. Det är ju så lätt att man prioriterar bort det som inte är absolut nödvändigt och då går tiden och det är precis det som hänt mig med mitt skrivande. Jag har ett inbyggt motstånd mot att sätta mig ner och jobba med texten för jag vet att det finns en risk att jag inte får den publicerad. Samtidigt är det ju så att om jag inte jobbar med skrivandet, så kommer jag definitivt inte få någon av mina texter publicerade, så nu kämpar jag på!

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har skrivit upp kvitton, fixat med bokföringen och svarat på mejl. Dessutom har jag förberett barnyogakursen som startar imorgon och börjat fundera på nästa veckas sekvens. Jag kommer förmodligen behöva jobba med den under helgen, men det gör inget. Jag gillar att sätta ihop positioner och skapa ett flöde, så det är mer ett nöje än ett jobb.

Nu ska jag stänga datorn och förbereda mig för kvällens klasser. Efter lektionen måste jag åka en sväng till Mölndals Galleria för att köpa en viktig sak. Jag hade hoppats att jag skulle ha tid att cykla in till stan och göra det, men eftersom jag fick vikariatet på skolan hinner jag inte det.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.