Örgryte

485 1024 admin
  • 0

Hej, Jag skulle ha skrivit igår, men tiden räckte inte riktigt till. Tyvärr var jag lite trött för jag sov inte särskilt bra natten mellan torsdag och fredag. Det är varmare här än i Italien 😊 och inne i vårt hus är det stekhett, så på natten var det inte lätt att komma till ro. Som tur är, är det lite svalare idag, så jag tror att jag kommer att sova bättre i natt.

Igår sprang jag min vanliga “tråkrunda”, men avslutade med att ta ett dopp i Delsjön med Peter och Isabella. Det var riktigt härligt. Efteråt grejade jag lite hemma och var också en sväng på stan. Jag tittade lite i affärer och var på Stadsbiblioteket och lånade några nya böcker. Förr brukade jag alltid låna på stadsbiblioteket, men sedan stängde ju det (för ombyggnad) och jag började åka till Härlanda istället. Det är också trevligt, men om man bara vill strosa runt och titta lite på böcker, så är Stadsbiblioteket helt klart ett bättre alternativ. De har framför allt en större avdelning med skönlitteratur. Just nu försöker jag läsa på svenska, engelska och tyska och de utländska avdelningarna är väldigt bra på Stadsbiblioteket. Jag cyklade hem med en massa spännande böcker :-)!

På eftermiddagen hade jag tänkt att yoga och meditera, men det var så varmt inom hus att jag inte kunde komma till ro. Jag gjorde därför en kortare yogasekvens än jag tänkt och avslutade med en mini-avslappning, eftersom jag inte orkade mer.

Idag sprang Peter och jag upp till Härlanda Tjärn och badade där. Det var mysigt. Efteråt gjorde jag min yoga och meditation och det var skönt att göra min vanliga sekvens igen.

Under dagen har jag mest grejat här hemma. Jag var en snabbis i affären och har lagt ihop en massa tvätt. Imorgon åker vi några dagar till mina föräldrar på Tjörn och vi ska äntligen få träffa Buster igen. Oj, vad jag saknar honom.

Nu ska barnen och jag snart titta på något på tv och efter det ska jag åka och hämta Isabella som jobbar på Burger King idag.

I nästa vecka ska jag börja jobba mer aktivt med yogakurserna igen och även skrivandet. Tyvärr har jag haft en rejäl svacka när det gäller det under ett par veckor, men jag får acceptera att det kan bli så. Ibland går inte allt som man planerat. Saker och ting kommer ivägen och då är det bara att gilla läget och ta nya tag.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Böcker från stadsbiblioteket
Lunch på Espresso House
Bad i Härlanda Tjärn

Leave a Reply

Your email address will not be published.