Orolig

1024 1024 admin
  • 0

Kära du, hoppas att helgen var bra! För mig gick tiden jättefort. I lördags städade vi som vanligt och sedan kom mina föräldrar på besök. Vi åt fisksoppa och hade det trevligt. Igår var jag tvungen att göra en del ärenden och tiden därefter gick jättesnabbt. Hur som helst, trots att jag inte var så fokuserad, så var det en mysig helg med tid för familjen och barnen.

Idag har jag varit splittrad och upptagen hela dagen. Jag är orolig för min verksamhet. Det är så svårt att veta när jag kan fortsätta igen och jag måste ha en plan. Räkningar och skatter ska betalas och när inget kommer in från försäljning är det naturligtvis ett problem. Idag har jag ringt en massa samtal till allt från Folkhälsomyndigheten till Länsstyrelsen och Arbetsförmedligen. Till slut kände jag mig lite klokare och imorgon ska jag fortsätta att jobba mot en lösning. På sistone har jag fått påminna mig själv att alltid fokusera på lösningarna (i stället för att tänka för mycket på problemen). Det är så lätt att fastna i svårigheterna (och också mänskligt), men det hjälper inte i längden. Jag vägrar att tappa hoppet.

På grund av att jag var tvungen att sitta i telefonen hela dagen hann jag inte jobba med så mycket annat, men jag ska göra lite mer nu ikväll. Om en stund ska jag hämta två av mina tjejer på baletten. Det är första gången för terminen. Jag är glad att de kan gå i alla fall. Det gör mig så himla ledsen att jag inte kan starta barnyogan…

Nej, dags att sluta. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.