På Käringön

1024 1024 admin
  • 0

Hej i värmen! Idag har vi varit på Käringön och det var jättehärligt. Käringön har en särskild plats i mitt hjärta eftersom Peter och jag gifte oss där för nästan 24 år sedan!! När jag var barn hade mina föräldrar en sommarstuga vid Stigfjorden på Orust, så jag tillbringade väldigt mycket tid där under min uppväxt och vi åkte åtminstone någon gång varje sommar med vår båt till Käringön. Nu var det dock ganska många år sedan vi var där sist.

När vi kom fram, efter den mysiga båtturen, gick vi till andra sidan av ön och badade där i några timmar. Det är verkligen jätteskönt i vattnet nu. Vanligtvis fryser jag ganska snabbt, men nu vill jag ligga i länge och bara njuta.

Idag har jag äntligen kommit in mer i boken “The Invention of Wings” och tycker den är väldigt spännande och bra. Den handlar om sydstaterna på 1800-talet och jag har lärt mig mycket av det jag läst. Boken har två kvinnliga huvudkaraktärer – en slav- och en överklassflicka och jag tycker författaren skildrar dem väldigt fint.

Det är intressant hur det ibland tar lång tid att komma in i en bok. För det mesta brukar jag göra det ganska snabt. Med “The Invention of Wings” tog det längre tid än det brukar, men nu vill jag bara fortsätta att läsa.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.