På skolan

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att du haft en fin dag! Jag kom hem från skolan för en liten stund sedan. Det var roligt att träffa eleverna igen och jag måste skriva att jag tycker synd om dem. Det har varit ett kämpigt år med distansundervisningen och jag märkte att många var trötta på lektionen idag. Jag önskar verkligen att saker och ting snart blir som vanligt igen för ungdomarnas skull.

Imorse sprang och yogade jag innan min morgonlektion med eleverna. Jag hann dock inte med min andning och yoga, så den ska jag göra senare ikväll.

På förmiddagen efter lektionen i tyska och innan lunchen skrev jag på boken. Jag har snart kommit upp i 200 sidor. Berättelsen spretar lite grann, men som jag har skrivit här förut försöker jag ignorera det, eftersom det bara är första utkastet. En annan sak som är svår när man kommit en bit i ett manus är att man glömmer vissa detaljer. Nästa gång jag skriver ett manus kommer jag att ha ett separat dokument eller en anteckningsbok där jag skriver ner viktiga fakta. Nu får jag göra det när jag läser igenom första utkastet i stället.

Jag åkte lite tidigare än planerat till Mölnlycke idag för jag skulle kopiera några saker och dessutom var jag sugen på en riktigt god kopp kaffe. Tyvärr har vår espressomaskin gått sönder och jag håller på att bli galen här hemma. Jag saknar mitt goda kaffe, men samtidigt vill jag inte bara gå och impulsköpa en ny maskin. Om du har ett tips på en bra kaffemaskin får du gärna skriva i kommentarsfältet 😊.

Nu ska vi snart äta tryffelpasta och lite sallad. Jag ska fortsätta med jobbet eftermiddagen. Det är lite kvar att göra för ekonomin och jag måste planera privatyogan för imorgon.

Ha en mysig kväll!

Kramar,

Johanna

“Chatter” är en väldigt intressant bok om vår inre dialog och hur vi kan hantera negativa tankar. Jag skriver mer om den här på bloggen när jag läst ut den.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.