På Smögen

683 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en fin dag! Det är redan sent, men det är fortfarande ljust och ganska varmt ute. Här på västkusten har det varit en fantastisk dag – varmt och nästan vindstilla. Vi har varit på en utflykt till Smögen. Det är en av mina favoritplatser, men idag var det lite synd för det var många brännmaneter och svårt att bada, men ett dopp fick jag i alla fall till.

I morse var det väldigt härligt att springa. När jag badade vid Låkabadet var det helt vindstilla och klarblå himmel. Sådana stunder uppskattar jag jättemycket och försöker behålla inom mig. Platsen vid Låka är ett ställe där jag kan hitta ett speciellt lugn, som jag inte hittar på så många andra platser.

Yogan gjorde jag ute på altanen igen. Jag är tacksam för att vädret är så vackert och jag hoppas att det blir så några dagar till.

Idag har jag fortsatt att läsa “24 goda gärningar”. Jag tycker om boken. Den är mysig och fin. I boken jag läste innan “En dag ska jag lämna allt det här” hade jag lite svårare för att fastna för karaktärerna (som jag redan nämnt förut). I “24 goda gärningar” tycker jag om alla huvudkaraktärerna och vill veta hur det ska gå för dem. Jag måste fundera lite på det när det gäller mitt eget skrivande. Vilka är egentligen karaktärerna i min roman? Vad har de för egenskaper? Sedan måste man förstås ha med olika sorters karaktärer. Man kan ju inte bara ha “snälla” karaktärer i sina böcker. Det blir ju varken intressant eller äkta. Ja, vi får se hur det blir, men jag ska tänka på det lite mer framöver.

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.