På Tjörn

485 1024 admin
  • 0

Hej! Det är redan kväll och jag vet inte riktigt vad jag gjort med tiden, men så får det vara ibland på semestern😊.

Imorse sprang jag, men hann tyvärr inte bada för vi skulle åka till mina föräldrar, men när vi kom hit upp gick vi nästan direkt ner till havet. Det var jättehärligt i vattnet, nästan lika varmt som i Italien.

Nu på eftermiddagen har jag planerat. Som jag skrev igår måste jag sätta igång och jobba lite grann nästa vecka.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag har sovit dåligt tre nätter i rad. Innan dess vill jag dock läsa en stund. Jag har precis börjat läsa “Sunflower sisters” av Martha Hall Kelly. För ett tag sedan läste jag “Skönhetens väg”, av samma författare, som jag tyckte mycket om. På sistone har jag läst många böcker i genren historisk skönlitteratur. Det känns som om det är en typ av böcker på uppgång. “The Four Winds” var ju också en bok i den genren.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

P.S. Idag träffade vi Buster efter att ha varit ifrån honom nästan en månad. Det var ett kärt återseende❤.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.