På väg genom Tyskland

768 1024 admin
  • 0

Hej! Nu har vi kommit fram till lägenheten i Hannover. Vi har haft en ganska behaglig resa genom Tyskland. Det har inte varit några större trafikstörningar och vi hade en trevlig paus i Kassel, där vi shoppade lite och åt kvällsmat. Jag åt indiskt. Det har jag inte gjort på länge och det var väldigt gott!

I morse sprang jag i Schweiz. Det var nog den kyligaste morgonen på väldigt länge, men jag måste säga att det känns skönare att springa när det är strax under 20 grader än när det är närmare 30. Min kropp fungerar helt enkelt bättre när det är lite kallare.

Jag gjorde min yoga inomhus och det kändes också okej. Ibland är det (som jag har skrivit förut) lite lättare att fokusera när man är inne. Samtidigt älskar jag att yoga utomhus och hoppas jag kan göra det när jag kommer hem också.

I bilen under resan nu på dagen läste jag ut “En dag ska jag lämna allt det här”. Jag vet inte riktigt hur jag känner för boken. Jag tycker att berättelsen slutar bra, men på något sätt har jag lite svårt att fatta tycke för karaktärerna. Boken känns också lång. Mittpartiet är lite långsamt (tycker jag), samtidigt kan jag inte säga att boken inte är värd att läsa. Jag har läst Katarina Bivalds första bok: “Läsarna i Broken Wheel rekommenderar…” (och tyckte om den) och jag tror nog att jag ska låna hennes andra “Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt.” Jag lär mig mycket av att läsa andra svenska författare inom “min” genre.

Nästa bok som väntar för mig är “24 goda gärningar” av Jenny Fagerlund. Det ska bli kul att läsa en bok av henne, för jag har läst en del om henne och har henne också på sociala medier.

Nej, nu måste jag sluta. Imorgon ska jag testa en ny löprunda – denna gång tror jag att det blir ganska “basic” löpning här i stan. Jag förväntar mig inga fantastiska vyer eller vackra objekt att fotografera :-).

Namaste och kramar,

Johanna

Löpning i soluppgången i morse

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.