På väg till Hannover

485 1024 admin
  • 0

Hej Nu är vi på väg till Hannover. Vi lämnade Schweiz imorse vid halv nio. Jag gick upp klockan halv sex och gjorde min yoga och sprang min runda. Det var kallt, bara ca. 13 grader och dyggregn, men det var skönt ändå. Jah springer nästan bättre när det är kyligt än när det är varmt.

Igår hann jag inte skriva. Vi var i St.Gallen som är en stad en bit bort. Peters gudmor bor i närheten av den staden. Han besökte henne, men vi följde inte med för säkerhets skull. Hon är 85 år och ganska svag, så det kändes bättre att vi stannade utanför.

Efteråt var vi och tittade lite i affärer, men vi köpte inget särskilt. Schweiz är väldigt dyrt. Man kan hitta fynd ibland- speciellt när det gäller hygienartiklar och parfymer, men för det mesta är det dyrare än i Sverige. Speciellt gäller det mat och dryck på restauranger.

Idag har vi nästan bara suttit i bilen, men vi gjorde ett stopp i Kassel. Vi stannar ofta där när vi är på väg hem. Det är lite roligare att handla i Tyskland. Här är det mesta lite billigare än i Sverige, speciellt hygienartiklar.

Nu är vi snart framme vid hotellet och det ska bli skönt.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.