På väg till Schweiz

485 1024 admin
  • 0

Hej! Nu är vi i bilen på väg till Schweiz. Vi har precis passerat Milano och kommer snart till Como och Chiasso, där gränsövergången är.

I morse vaknade jag tidigt. Kanske var det för att vi skulle åka? Jag gick i alla fall upp och gjorde min yoga på terrassen för sista gpngen i Bogliasco. Efter det snörade jag på mig löparskorna och tog sista löparrundan i Italien på ett tag. Jag försökte verkligen ta in omgivningarna och spara dem inom mig. Det jag mest kommer sakna från löpningen i Italien är nog alla goda dofter och vackra vyer.

Vi lämnade lägenheten runt nio och åkte en bit norrut och handlade lite mat och lunch på en stor affär och åt det i solen på en bänk.

I eftermiddag när vi kommer fram till Schweiz ska vi hälsa på några kompisar innan vi åker vidare till vår lägenhet som ligger i Sax inte långt från min mans hemort Grabs.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.