Pizza

768 1024 admin
  • 0

Hejsan, hur mår du? Har du haft en bra lördag? Hoppas det! Klockan är lite över sex och vi ska snart äta middag. Idag har vi gjort pizzor tillsammans. Jag har säkert skrivit det här förut, men det tål att nämnas igen – Jag är barnsligt förtjust i pizza. Mest gillar jag när vi gör degen själva, men idag orkade vi inte, så det fick bli färdig. Tycker att märket “Trattoria” är helt okej.

På tal om mat, så håller jag just nu på att bläddra igenom boken “Stockholm för foodisar” . På söndag åker ju vi till Stockholm för att hälsa på min moster och göra stan osäker några dagar och då vill jag gärna att vi testar några olika lunchställen. Jag gillar spännande restauranger och hade gärna gått ut oftare och ätit, men det får bli när barnen blir lite större.

Annars har jag tagit det ganska lugnt idag. På förmiddagen hade jag en trevlig stund privatyoga och sedan städade vi huset här hemma.

Det blir inte mycket jobb idag. Jag ska läsa lite teori för skrivandet om jag orkar, men annars blir det bara “Mello” med barnen ikväll. Känner att jag behöver ta det lugnt efter en intensiv arbetsvecka.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.