Plan för romanen

1024 952 admin
  • 0

Hej! Hur har din onsdag varit? Jag har haft en bättre dag än igår, men nu är jag trött och ska alldeles strax sluta jobba. Onsdagarna är ju speciella eftersom jag inte har någon yogaundervisning på kvällen.

Idag har jag bestämt mig för hur jag ska göra med mitt romanmanus. Jag skrev ju det redan 2018, men arbetade om det under 2019. Efter att ha skickat in det till ett antal förlag i oktober förra året har jag gått och väntat på besked i flera månader och nu är det bara ett par förlag kvar, så jag har inte mycket att hoppas på. Jag har därför funderat fram och tillbaka. Ska jag ge ut boken själv? Ska jag kasta manuset och ge upp? Nej, inget av de alternativet känns bra. Istället har jag bestämt mig för ett tredje alternativ. Jag ska arbeta om texten ännu mer och skicka in det en tredje gång. Går det inte då, så har jag gjort mitt allra bästa och måste ge upp, men jag kastar inte in handduken ännu :-). Skam den som ger sig!

När det gäller yogan har jag inte hunnit så mycket idag, men jag har planerat min privatyoga som jag ska ha på lördag, gjort bokföringen och läst teori och får vara nöjd med det.

Nu ska jag snart stänga datorn och vara med familjen. I kväll ska vi se på “Sveriges mästerkock” igen. Det ska bli skönt att koppla av en stund framför tvn tillsammans med barnen.

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.