Planeringsmåndag

1024 576 admin
  • 0

Hej, ursäkta att jag varit borta från bloggen i ett par dagar. I fredags var jag jättetrött efter mina lektioner och helt slut på eftermiddagen. I lördags gick bara tiden efter det att vi städat huset och igår var det likadant. Jag blir alltid lite arg på mig själv när jag bara låtit tiden gå utan att jag gjort det jag planerat, men samtidigt behövs tid då man bara tar det lugnt. Allt man gör kan inte vara inriktat exakt mot ett specifikt mål.

Idag, efter min vanliga träning med löpningen, yogan, andningen och meditationen, planerade jag mars samt vecka nio. Det tog ett bra tag, men jag tycker ändå att det är värt att göra planeringen. Det får mig att se att jag är på väg åt rätt håll och det påminner mig också om vad som är viktigt för mig just nu. Min man och jag är väldigt olika där. Han gillar att vara spontan och att ha det mesta i huvudet medan jag mår mycket bättre av att skriva ner det jag behöver göra.

På lunchen hade jag sällskap av min mellandotter som är hemma från skolan och har distansundervisning. Det funkar som tur är ganska bra, men jag tror helt klart att kvaliteten till viss del blir lidande. Det känner jag själv med min egen undervisning, men nu är det som det är.

Efter lunch skrev jag på boken och idag kom jag in i berättelsen på ett bra sätt. Jag har haft en paus från skrivandet i tre dagar och kanske var det vad jag behövde. I den här veckan har jag bestämt att jag ska skriva 1500 ord per dag och det ska jag verkligen försöka att hålla.

Jag har också jobbat med bedömningen av mina elevers arbete och snart är jag färdig med det. Jag har två grupper kvar att gå igenom, så på onsdag hoppas jag att allt är färdigt.

Nu är klockan över fem och jag måste börja med middagen för familjen. Hade detta varit som vanligt hade jag haft min nybörjargrupp nu… Suck… Vad jag önskar att allt vore som vanligt igen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

P.S.

Igår la jag upp ett boktips (“Feel Better in Five” av Rangan Chatterjee). Du kan titta på videon här.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.