Problem med hemsidan

1024 968 admin
  • 0

Hej, det är redan torsdag eftermiddag och jag måste snart göra i ordning mig för yogaundervisningen ikväll. Det har varit en lite stressig dag. Morgonen började väldigt bra med löpning, yogaundervisning, min egen yoga och meditation. Jag känner mig alltid ganska pigg på förmiddagarna på torsdagar.

Idag har jag skickat ut ett mejl till alla mina yogaelever med informationen om rabatten för Nösund. Efter det jobbade jag med bokföringen och sedan var det meningen att jag skulle börja sätta ihop nästa veckas sekvens, men då upptäckte jag att en “plug-in” på min hemsida inte fungerade som den skulle. Jag avskyr när det blir fel med hemsidan, för jag kan inte programmera och är inte insatt i sådana saker. Trots det försöker jag alltid själv och det går för det mesta bra, men ibland blir det fel och idag var en sådan dag. Jag har kontaktat mitt webb-hotell och hoppas att de kan hjälpa mig att lösa problemet. Jag hoppas också att det fortfarande går att se min hemsida på de flesta datorer och mobiler även om den inte ser så snygg ut. En liten företagare som jag är extremt beroende av att tekniken fungerar och jag blir alltid väldigt nervös när något går fel. Jag vill ju också att det ser snyggt och prydligt ut när man surfar in här :-).

Nu i eftermiddag har jag ändå hunnit planera barnyogan, samla några nya positioner för nästa vecka och redigera ett par sidor. Jag är efter i min planering, men det kan inte hjälpas. Nu är det som det är och jag hoppas att jag kan jobba mer strukturerat imorgon.

Annars har jag inte mycket att berätta. Hoppas i alla fall att du får en bra eftermiddag och kväll och att vi kanske ses på yogan idag eller imorgon bitti!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.