Promenad till Delsjön och nyhetsbrev

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hej! Hur har helgen varit? För mig känns det lite som varje helg är likadan just nu, men jag är tacksam för att det fina vädret hållit i sig. Härligt med solen, även om det varit lite kallt.

Igår hann jag inte skriva (som vanligt på lördagarna), men det var en fin dag. Jag hann med ganska mycket – städade huset och var och köpte ett par byxor till min mellandotter. På kvällen tittade jag på “Bäst i test” på tv tillsammans med familjen och det var mysigt. Min äldsta dotter var på födelsedagskalas hos sina kompisar, men mina två yngre döttrar var hemma. Vi försöker göra i alla fall någonting tillsammans på helgerna. Det är så lätt att barnen bara sitter på sina rum och håller på med sina telefoner annars.

Idag har jag bland annat varit på en promenad med en kompis och hennes hund och det var roligt. Vi gick upp till Delsjön och åt en glass där. Mysigt!

På eftermiddagen städade jag äntligen min garderob. Den är inte helt färdig ännu, men mycket bättre än innan.

Jag har också skickat ett kort nyhetsbrev. Det finns inte så mycket att skriva om just nu, men försöker ändå hålla kontakten. Du kan läsa brevet här.

Nu är jag ganska trött, så jag ska snart sluta arbetet med datorn, men vill hinna med lite med skrivandet innan jag går och lägger mig.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.