Punat beach

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu ligger vi på stranden i ett samhälle som heter Punat en bit bort från där vi bor. Det är roligt att testa olika ställen att bada på. Stränderna här är vackra med små stenar, bättre än sand tycker jag. Det är inte heller särskilt mycket folk där vi är idag, vilket är skönt.

Imorse yogade jag och sprang. Jag har gjort det varje morgon precis som jag brukar hemma. Att springa utomlands är alltid spännande. Det var skönt i Tyskland. Där finns det alltid cykelvägar eller fina småvägar om man är på landet. I Italien är det ofta sämre. Vägarna är smalare och ofta finns det inte ens en vägren. Jag hade tur i Mira utanför Venedig. Där såg jag en man som sprang och följde honom. Det tog mig till en cykelväg som jag förmodligen inte hittat annars.

Här på Krk har det också varit svårt att hitta en bra väg att springa på. Som tur har det inte varit mycket trafik och därför gjorde det inget att det var smalt, men det är verkligen inte den bästa rundan jag sprungit. Så är det och det är också intressant. Det är olika på olika ställen😊.

Nu ska jag läsa en stund. Igår läste jag ut “Bara ett litet mord”. Den var trevlig och blev mer spännande i slutet. Nu läser jag fortsättningen “Knappt en droppe blod”.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Å

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.