Punktering

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har haft en bra dag! Jag känner mig lite splittrad idag.

I morse regnade det igen. Det känns som om det regnar väldigt mycket den här hösten, men kanske är det så att jag missminner mig och glömmer. Dagarna går liksom in i varandra och det är så mycket som händer runt omkring att vädret bara blir en bisak (förutom när jag ska ut och springa och cykla :-)).

På förmiddagen gjorde jag färdigt elevernas prov och sedan cyklade jag till skolan och skrev ut det. Jag har ju lektion på fredag morgon, så provet måste vara färdigt innan. Det är tur att jag bor nära skolan. Att cykla dit tar ju bara tio minuter, så det är ingen stor sak.

Jag åt lunch med Peter idag på ett trevligt burgarställe på Övre Husargatan. Det var kul att träffas. Tyvärr händer det inte så ofta. Ett tag för ett par år sedan träffades vi nästan varje onsdag. Då jobbade jag inte i skolan och hade mer tid över, men jag kan göra det nu med. Det gäller bara att planera in.

När jag skulle cykla hem ifrån stan märkte jag att jag fått punktering på framdäcket, så det var bara att gå hem. Inte så kul, men det var bara att acceptera. Väl hemma var jag jättetrött. Jag tror jag sover lite för lite och hösten tar ut sin rätt också. Det här vädret gör inte direkt att man känner sig pigg.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat vidare med boken. Nu har jag kommit fram till sidan 301! Kul! Jag har också börjat läsa en ny bok “Hamnet” av Maggie O’Farrell. Det var min kompis som bor i Schweiz som tipsade mig om den. Boken handlar om de händelser som inspirerade Shakespeare att skriva “Hamlet”. Än så länge tycker jag att boken är intressant och även i den här romanen tycker jag att författaren är väldigt duktig på att beskriva miljöer.

Snart är det tid att gå ner till yogastudion och undervisa. Idag har jag bar en klass och jag är glad för det eftersom jag känner mig lite trött. Imorgon tar jag nya tag med inspelning på morgonen och tre lektioner på eftermiddagen/kvällen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.