Regn och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Det är regnigt i Göteborg idag och jag fick lämna Buster hemma på löprundan. Jag själv blev jätteblöt, men det var inte kallt, så jag blev inte särskilt frusen.

Efter yogan, meditationen och duschen gick jag ner i yogastudion och spelade in en kortare version av vårt program som vi gör den här veckan. Det kändes bra, men redigeringen var tidskrävande igen. Jag tror att det är min dator som är problemet. Tyvärr börjar den bli gammal, men jag älskar den och hoppas att den håller ett bra tag till. Antar att det bara är att acceptera att programmet hänger sig ibland. När jag tittar på olika nätforum angående redigering av filmer verkar det vara ett vanligt problem.

Här är i alla fall videon:

Jag hann skriva på manuset en knapp timme och det blev tyvärr bara en scen, som inte är färdig än, men som jag ändå är ganska nöjd med. Det får bli så idag. Ibland hinner jag inte exakt en timme och det är okej.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med nästa veckas sekvens. Jag trodde att jag skulle hinna sätta ihop alla program, men jag är rädd att jag inte hinner det heller. Tiden har gått fortare än jag trodde idag.

Om en liten stund ska jag jobba en liten stund med bokföringen och sedan är det redan dags att göra i ordning mig för dagens tre lektioner. Idag har jag barnyogan och det ska bli roligt.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.