Regn, regn, regn

768 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hur är det? Här i Göteborg har det regnat nästan hela dagen. När jag sprang i morse blev jag rejält blöt, men det var helt okej eftersom det fortfarande är ganska varmt ute.

Igår hann jag tyvärr inte skriva, men det var en bra arbetsdag. Jag fick kanske inte gjort precis det jag planerat, men kom en ganska bra bit på vägen.

Nu ligger informationen om yogahelgen ute här på min hemsida. Jag ser fram emot att åka iväg och hoppas att vi blir en stor grupp. Kontakta mig gärna om du har några frågor eller undringar.

I nästa vecka kommer jag att storstäda yogasalen och göra fint där inför terminsstarten. Tyvärr ser det ut att bli dåligt väder på torsdag, så frågan är om det blir någon uteyoga. Jag funderar på att ha ett pass inomhus istället i så fall, men vi får se hur jag löser det. Jag meddelar här och på sociala medier också så fort jag vet.

I dag har jag redigerat färdigt min text, så nu börjar jag om och går igenom den en gång till. Jag hoppas kunna förbättra den ännu mer, så att resultatet till slut blir en text som jag verkligen kan vara stolt över.

Jag har också fortsatt läsa “Bokhandeln på Riverside Drive”. Boken består av två parallella berättelser som hänger ihop med varandra. Den ena tycker jag är mer spännande än den andra, men båda är intressanta. Visst tror jag att jag vet ungefär hur den kommer att sluta, men jag är inte helt säker :-).

Nu ska vi äta god indisk mat som Isabella har gjort. Ha en fin lördag!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.