Regnig Kristi Himmelsfärd

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har haft en fin dag! För mig har det inte hänt så mycket. Jag har städat, handlat och fixat här hemma samtidigt som jag inemellan skrivit på mina texter och läst lite grand. Har också hunnit med att handla med barnen och att laga och äta pizza.

Nu tittar jag på TV med Philippa, men skall snart gå och lägga mig. I morgon åker vi till Danmark med mina föräldrar och min moster, så jag måste gå upp tidigt för att hinna springa och yoga innan vi åker.

Igår läste jag ut “Om du bara visste”. Det var en annorlunda bok på något sätt och jag har svårt att säga vad jag tyckte om den… Språket var väldigt vackert. Handlingen var intressant och höll ett lagom snabbt tempo, men kanske hände det nästan lite för mycket, eller jag vet inte… Jag skall nog läsa någon senare bok av Säfstrand och se vad jag tycker om den.

Nu har jag börjat läsa fortsättningen på “Bettys värld” som heter “Bettys val”. Det är en mer lättsam och kanske ytligare bok än “Om du bara visste”. Språket är inte heller lika poetiskt. I “Om du bara visste” spelade miljön en viktig roll och naturbeskrivningarna tog stor plats. I “Bettys val” känns det som om karaktärerna står i centrum, men jag har inte läst så mycket, så jag får återkomma senare.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.