Regnig löpning

472 1024 admin
  • 0

Hej, hej!

Jag hade precis en jättejobbig trötthetsperiod och höll på att ramla av stolen av utmattning, men nu känns det bättre😊. Det är nästan alltid så på eftermiddagen, men idag var det inte kul. Hur som helst, nu känner jag mig bättre igen och ser fram emot kvällens yogaundervisning och drygt en och en halv timme.

I morse var jag uppe tidigt och yogade och sprang. När jag gick ut för att ta min löprunda var vädret helt okej, men efter några kilometer kom världens skyfall. Det var inte trevligt, men som vanligt var det bara att bita ihop och fortsätta. Det var i alla fall skönt att gå in i duschen och värma sig efteråt (även om jag duschade kallt i slutet :-)).

Jag cyklade direkt till skolan efter duschen. Eftersom jag försöker att fasta, så äter jag ju inte frukost förrän vid tio. Det funkar faktiskt bra för mig. Jag blir inte hungrig och känner inte av någon blodsockerdipp alls. Vid tiotiden är jag dock jättehungrig och frukosten smakar utmärkt!

Idag var mina elever jättetrötta, vilket inte var så konstigt. Det var mörkt och regnigt ute och måndag morgon. Inte de bästa förutsättningarna för att undervisa tyska 🙂 .

Efter min lektion på skolan cyklade jag direkt hem. Jag uträttade några saker för undervisningen innan jag åt frukost och sedan började jobba med skrivandet. Teoriboken jag läser just nu är jätteintressant (som jag tror att jag har nämnt förut) och helt plötsligt ser jag (tack vare det jag lärt mig i från boken) partier i min text som behöver ändras. Det har jag inte gjort på samma sätt förut och det är superspännande.

På lunchen fortsatte jag att läsa “Där kräftorna sjunger” och jag tycker verkligen om boken. Extra kul är det att den utspelar sig i North Carolina, precis som min egen roman delvis gör också.

Nu på eftermiddagen har jag hållit på med saker för Skatteverket och även tittat på en yogavideo som inspiration för kvällens pass. Jag har också bestämt veckans meditation. Vi kommer att meditera på två mantran – stark och lugn. Jag hoppas att eleverna kommer tycka om den.

Okej, nu måste jag byta om och göra min smoothie som jag ska dricka innan jag går ner till studion.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.