Rörigt och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej, hoppas att det är bra med dig! Det känns som om var och varannan dag är rörig nu för tiden. Det händer oförutsedda saker nästan hela tiden och det gör mig stressad i stunden, men jag försöker att lugna mig och ta en sak i sänder. I morse skulle jag spela in veckans yogavideo och det gick tyvärr inte så bra. Det var ljust i rummet och det gjorde att kameran inte kunde fokusera, vilket i sin tur ledde till att en del av min inspelade sekvens var helt suddig. Jag fick gå ner till yogastudion igen och spela in ytterligare en gång. Kollade fokus extra noga och satte igång, men när jag kom upp och tittade på filmen på datorn visade det sig att den var suddig också. Jag var helt slut när jag för tredje gången försökte spela in och tänkte att om det inte funkar nu får jag lägga ner. Som tur var gick allt bra sista gången och nu ligger sekvensen ute på youtube. Du kan titta på den här.

Efter det att jag spelat in och redigerat vikarierade jag för en kollega på skolan, så jag har tyvärr inte haft mycket tid för att jobba med boken idag. Nu ska jag snart ha en privatyogalektion (mellan 17-18) och sedan har jag ytterligare en mellan 19-20, men jag har lovat mig själv att skriva i alla fall några rader efter det. Det får bli så ibland. Jag har förhoppningsvis tid att skriva ikapp till helgen

Imorgon har jag två lektioner på distans för skolan, men sedan tänkte jag spela in boktipset. Jag ska prata lite om meditation och även om min egen rutin.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.