Rörigt

1024 576 admin
  • 0

Hej! Idag har det varit ganska rörigt och just nu är jag ärligt talat helt slut, så det här får bara bli ett kort inlägg. Jag vet inte varför jag är så trött idag, men tror det började med att jag hade en väldigt stressig start på dagen. Jag sprang som vanligt och när jag kom hem fick jag bara snabbt hoppa i duschen och sedan iväg till tandläkaren i Partille med min yngsta dotter. Vi hade en tid där klockan 7.20.

På något sätt kom jag inte i fas med mig själv efter tandläkarbesöket. Jag kom hem planerade dagen, åkte och handlade (för att slippa trängsel), åt lunch och sedan satt jag och planerade youtube-sekvensen. Det tog mycket längre tid än jag trodde det skulle göra. Efteråt gick jag ner till yogastudion och spelade in och tyvärr hade jag en del problem. Först glömde jag att sätta på mikrofonen. Sedan ramlade mikrofonen av. Inspelningen drog ut på tiden och då blev jag lite missmodig och negativ och deppade kring hela situationen och hur mycket jag jobbar och att det inte kommer in några pengar från verksamheten just nu, men nu försöker jag tänka positivt. Allt kommer att lösa sig. Jag kommer att klara det här. Om du inte har prenumererat på min Youtube-kanal skulle jag bli jätteglad om du gjorde det. Varje prenumerant gör det möjligt att sprida min yoga till fler och på det sättet få fler att må bra och också att få lite ersättning för mina videor. Just nu kan jag inte ha reklam, men har jag över 1000 preunmeranter kan jag det. Jag vet att det inte skulle ge mycket pengar, men i alla fall ett litet extra tillskott i kassan.

Dagens video kan du se här!

Nu ska jag jobba en stund med skrivandet innan jag sätter mig i soffan och planerar morgondagen. Det känns skönt att det är fredag imorgon. Jag har en lektion med mina gymnasieelever på morgonen och sedan direkt efteråt min privatyogaelev, men efter det hoppas jag få gjort en del vid skrivbordet. Jag har en examination för mina elever i tyska att förbereda, måste fortsätta att skriva och jag måste också göra bokföringen, så att jag får ordning på den.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.