Sekvenserna är klara och ny yogavideo inspelad

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag är så glad för jag är färdig med alla sekvenser och förberedelser inför yogakursernas början i vecka 8. Det känns helt underbart. Jag har en del kvar att göra, men det ska jag jobba med imorgon och nästa vecka har jag ju också tid även om vi är bortresta.

I morse efter min lektion på skolan var jag på biblioteket och hämtade några böcker, bla. för undervisningen. Jag tror jag skrev om det igår att jag känner att jag behöver lite mer input för att göra mina lektioner lite mer spännande.

På torsdag förmiddag brukar jag ju spela in, men eftersom jag inte var färdig med sekvensen igår, så satt jag med den fram till lunch och även efteråt en stund. Det blev därför en ganska sen inspelning, men det gjorde inget eftersom jag inte hade någon yogalektion idag.

Du kan titta på videon här:

På eftermiddagen jobbade jag med skolan och förberedde min lektion för imorgon. Vi ska ha distansundervisning så jag måste inte cykla iväg på morgonen. Det känns skönt, även om jag upplever att det är lättare att undervisa eleverna i klassrummet.

Nu ikväll har jag mest varit med familjen. Snart ska jag gå och lägga mig och läsa. Jag kommer långsamt fram i boken “Jul i krinolin”, men har inte riktigt fastnat för den ännu. Jag tror att det är för att jag just nu läser många böcker parallellt (för yogan och lite annat). Jag hoppas att jag har lite extra tid att läsa i Sälen. Min familj brukar alltid skratta åt mig när de ser hur många böcker jag tar med mig när vi ska resa någonstans. Det är tur att vi har bilen i alla fall. När man ska flyga är det alltid värre :-).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.