Semster

576 1024 admin
  • 0

Hej, nu sitter jag i vår lägenhet i Riva del Garda och skriver. Livet fortsätter att vara intensivt och mitt skrivande blir lidande. Vi åkte i söndags morse och nu är det redan tisdag. Vi tillbringade både söndag och måndag i bilen, men idag har vi vilat och tagit det lugnt. Imorgon ska vi vidare och det blir ytterligare en dag i bilen, men efter det kommer det att vara lugnare ett tag. Vi har rest med barnen sedan de var väldigt små, så både vi och barnen är vana, men trots det är det ganska uttröttande att vara så många timmar i bilen.

Idag har jag i alla fall njutit ordentligt. I morse sprang Peter och jag. Det finns en jättefin cykel- och gångbana som löper utmed sjön och den är helt underbart vacker. Jag försökte verkligen ta in allt när jag sprang- vyerna, dofterna och lugnet. Det här året har varit väldigt tufft och idag kände jag för första gången på länge ett slags lugn och oron i kroppen försvann för en stund. Det var befriande och väldigt härligt. Jag hoppas att jag kommer att kunna uppnå den känslan fler gånger längre fram och att den kan sitta i även när jag kommer hem. Det handlar ju inte om en viss yttre plats eller situation utan om ett inre tillstånd.

Jag yogade på stranden och det var helt underbart. Efteråt åt vi frukost som vi köpt i en affär i närheten och badade tillsammans. Jag är tacksam över tiden med familjen. I vardagen är det så mycket som händer och även om vi försöker göra saker tillsammans då med, så har barnen till stor del sina egna liv, vilket jag förstås förstår :-).

Nu ska jag snart göra i ordning mig för natten och lägga mig och läsa en stund. Imorgon, innan vi åker vidare, ska jag göra en löprunda runt sjön igen och även yoga på stranden. Jag måste njuta av det en gång till innan vi åker härifrån, men jag hoppas verkligen att vi kommer tillbaka hit i framtiden❤.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.