Sista dagen i Cervo

485 1024 admin
  • 0

Hej, idag är det vår sista dag i Cervo. Imorgon åker vi vidare till Bogliasco, där vi ska stanna en vecka innan vi åker till Schweiz.

Jag sprang ensam imorse igen. Det blev samms runda som jag sprungit alla dagar här. På hemväfrn stsnnade jsg och handlade. Det finns en liten livsmedelsbutik här i byn, som är helt okej. Priserna är lägre än i Sverige men det är inte jättebilligt.

På stranden brukar jag köpa en cappuccino på eftermiddagarna. Det är billigt (kostar ungefär femton kronor), men innehåller i gengäld pyttelite kaffe (knappt en espresso) och mest mjölk. Capuccinon smakar underbart här i Italien, men den hade varit ännu godare om den innhållit lite mer kaffe (och mindre mjölk).

Idag har kag läst en hel del. Jag läste ut “Den franska fotografen” för ett tag sedan. Den tog sig i slutet och blev mer engagerande då. Nu läser jag “Sista brevet” av Cecilia Ahern. Boken är en fortsättning på “P.S. Jag älskar dig”. Jag vet inte riktigt vad kag ska tycks om den. Jag förstår att den är omtyckt för berättelsen är bra uppbyggd och miljöerna och karaktärerns är beskrivna på ett fint sätt, men samtidigt känns det som om jag läst boken förut, som om miljöerna och karaktärerna följer ett mönster (och det gör de nog också). Jag ska läsa mer och se om jag ändrar mig.

Nu ska jag snart bada igen. Många av italienarna har gått hem från stranden. De går nog hem och vilar och äter och kommer sedan tillbaka till stranden på eftermiddagen när det är lite svalare.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.