Sista dagen i sälen och böcker om kreativitet

485 1024 admin
  • 0

Hej, det är sista dagen på vår vistelse här i Sälen. Imorgon styr vi kosan hemåt igen. Vi har haft en fin vintervecka och mest glad är jag för att barnen har fått åka så mycket skidor. Vädret har inte varit så fint, men det har ändå gått att vara ute i naturen.

Imorse gjorde jag min träning som vanligt, men tyvärr blev det inga längdskidor på eftermiddagen. Det snöregnade och föret var väldigt dåligt enligt min pappa, så jag avstod. Jag tog en promenad med Buster istället.

Eftersom jag varit ganska mycket hemma idag har jag hunnit skriva en del på boken och är nöjd med det. Jag har också lyssnat en del på min nya ljudbok. Som jag skrivit om här förut har jag ett konto hos Audible. Jag har haft det i en massa år nu. För mig passar den tjänsten bra. Man får ladda ner en bok i månaden och får behålla blckerna även om man avslutar abonnemanget. Jag lyssnar i princip bara på böcker på engelska. Just nu lyssnar jag på en väldigt bra bok som heter “The Practice” av Seth Godin. Det är en bok om kreativitet och hur viktigt det är att skapa en rutin när det gäller arbeten som är konstnärliga och inte tro att man bara ska jobba när man känner inspiration. Det är nyttigt att få en påminnelse om det. Budskapet liknar det som Steven Pressfield förmedlar i “The War of Art”, som också är en väldigt läsvärd bok om kreativitet. Andra boktips är: “The Big Magic” av Elizabeth Gilbert och “Bird by Bird” av Anne Lamott.

Nu ska vi snart titta på melodifestivalen. Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.