Sista dagen i Schweiz

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? För oss är det dags att packa och förbereda oss för vår hemresa till Sverige imorgon. Det har varit en väldigt trevlig dag. Vi har varit i Liechtenstein ända sedan i förmiddags och umgåtts med några av våra goda vänner, som bor där.

Vädret har verkligen varit växlande idag – allt från sol till hagel till åska och ösregn. I morse när jag sprang duggregnade det, men sedan blev det uppehåll så jag kunde yoga utomhus. Vädret fortsatte att ändra sig så hela dagen.

Med våra vänner spelade vi mini-golf och det var kul. Har inte gjort det på jättelänge. Tyvärr blev det senare världens oväder och vi fick dra oss hemåt. Vi åt en jättegod middag och satt och pratade mycket. Det är synd att vi inte ses oftare.

Ja, nu är vår semester här i Europa slut. Det känns faktiskt helt okej att åka hemåt. Att resa är underbart, men det är alltid skönt att komma hem. Vi ska förstås sova en natt i Hannover också, men på tisdag kväll är vi hemma igen. När jag kommer hem ska jag fokusera mer på skrivandet och på yogan. Tyvärr har jag inte riktigt fått gjort det jag ville under de här veckorna, men det är helt okej. Att vara ledig är också viktigt och jag tror nog att jag tankat tillräckligt mycket energi för att kunna ta tag i jobbet med friska tag när jag kommer hem (även om vi kommer att vara på Tjörn hos mina föräldrar ett tag också).

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.