Sista dagen vid Lago Maggiore

150 150 admin
  • 0

Hej! Nu är klockan halv nio på kvällen igen. Dagarna har gått fort här vid Lago Maggiore och det är redan dags att åka vidare till Schweiz imorgon. Jag kommer att sakna den vackra sjön och tiden här, men ser också fram emot att träffa släkt och vänner i Schweiz. Det kommer att bli några väldigt intensiva dagar, men jag ska försöka att skriva här på bloggen ändå.

I morse yogade jag innan jag sprang. Tyvärr var jag ganska trött när jag gick ut på terrassen och tappade därför min mobil i stengolvet, så att skärmen gick sönder i ena hörnet. Som tur är fungerar allt fortfarande som det ska, men jag är ändå ledsen. Jag har aldrig tappat min mobil förut och jag har ett extra bra skal, men det hjälpte inte… Nåväl, det är bara att gilla läget. Att byta glaset kommer förmodligen inte i fråga. Det kostar över två tusen kronor och så länge sprickan inte är mer synlig än nu, så kommer jag att låta den vara.

Efter frukost åkte vi till Stresa igen. Det är egentligen inte likt oss att åka till samma ställe flera gånger i rad, men det har varit svårt att hitta bra stränder här vid Lago Maggiore och Stresa har både en trevlig strand och en mysig stadskärna. Jag tror nog att jag kommer att komma tillbaka hit någon gång i framtiden.

Jag sprang utmed sjön i Stresa och det var helt klart mitt bästa löppass här i norra Italien – inga myggor, inga knott, helt bilfritt och lagom varmt. Dessutom kunde jag direkt efteråt ta ett dopp i sjön, vilket var helt underbart.

Imorgon tänker jag springa i Montreux, som kommer att vara vårt första stopp i Schweiz. Jag har kollat upp att det ska gå att springa utmed sjön där med, så jag hoppas att det blir bra.

Nu ska snart flickorna och Peter titta på fotbollen och jag tänkte skriva lite på min text och även läsa en stund. Jag är fortfarande lite osäker på vad jag tycker om “En dag ska jag lämna allt det här”, men jag vill absolut läsa färdigt boken.

Ha en jättefin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.