Sista skiddagen

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Ja, så är det sista kvällen här i Sälen. Jag tycker faktiskt inte tiden har gått så fort. Vi har gjort mycket och tagit vara på dagarna.

Tyvärr började den här dagen ganska dåligt. Jag vaknade i natt av att jag hade ont i huvudet och från klockan tre kunde jag inte sova riktigt. Vid halv sju tog jag en huvudvärkstablett, men värken släppte inte förrän nu ikväll. Vet inte riktigt varför det var så, men det kan ha varit att jag inte druckit tillräckligt mycket vatten Jag glömmer ofta av att dricka, är nästan aldrig törstig och de senaste dagarna har jag tränat ganska mycket så jag var kanske lite uttorkad 😊.

Jag gjorde min yoga på morgonen. Yoga är ju bra mot huvudvärk, men naturligtvis beror det på hur stark den är. Om man har värsta migränen tror jag det bästa är att vila i ett mörkt rum. I alla fall är det så för mig, men idag var värken inte så fruktansvärt stark, så det gick bra att vara uppe. Jag orkade dock inte springa, men åkte med barnen och Peter till backen. Det var jättevackert väder idag igen och inte särskilt många människor i liften, vilket var jätteskönt. Vi åkte några timmar, men på lunchen åkte jag hem och åt och tog sedan en löprunda med Buster. Vädret var fortfarande ljuvligt och jag njöt verkligen. Det gäller att ta med sig de minnena hem och ta fram dem när det är regnigt, grått och blåsigt i Göteborg.

På eftermiddagen tog jag en paus från allt jobb. Jag surfade runt på Amazon och beställde några böcker och annat till yogan. Det tog alldeles för lång tid, men ibland måste man bara ta det lugnt 😊. Det var faktiskt riktigt skönt och jag kände att jag behövde det. Visst kom jag lite efter i min planering, men vi har en lång bilresa hem imorgon och jag ska utnyttja lite av tiden (när jag inte kör) att läsa manuset och jobba lite med yogan. Mina förberedelser för skolan får jag göra imorgon eftermiddag när jag kommer hem för jag behöver skriva ut en del material och det jag ju inte göra i bilen 😊.

Nu ska vi titta på Mello tillsammans. Det bästa med den här veckan är faktiskt att vara tillsammans allihopa, att umgås och bara vara med varandra. Visst blir det en hel del konflikter och gnabb, men det hör till med tonåringar och äldre föräldrar.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.