Sjuk dotter och mer om visualisering

952 952 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag har haft en mycket bättre dag idag. I morse sprang jag och sedan undervisade jag herryogan. Precis när jag skulle börja lektionen ringde Josefina och sa att hon hade jätteont i huvudet. Det visade sig att hon hade feber och ont i halsen. Jag fick ge henne en värktablett och sedan vilade hon i sängen tills jag kom upp från yogan.

Alltid när barnen är förkylda och har feber blir jag orolig att jag ska få samma sak, men det enda jag kan göra är att äta bra, sova och hoppas på det bästa. Mer går det inte att göra och skulle jag bli dålig får jag helt enkelt förlänga terminen. Det finns alltid lösningar :-).

På förmiddagen spelade jag in bensekvensen och håller just nu på att lägga upp den på min hårddisk och ska föra över den till Youtube imorgon. Du prenumererar väl på min kanal :-)? Jag försöker lägga ut sekvenser varannan vecka och har också ambitionen att lägga upp fler meditationer och inspirations-/motivationsvideor.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med marknadsföringen för yogan och även läst “Näktergalen” av Kristin Hannah. Det är verkligen en bra bok och jag kan nästan inte sluta läsa den nu. Andra världskriget har alltid varit något jag har intresserat mig för. När jag var liten läste jag allt jag kunde komma över. Det berodde mycket på att både min farmor och farfar (som var födda i Polen) blev förda till arbetsläger i Tyskland och därför var direkt påverkade av det som hände under kriget.

Idag lovade jag ju också att skriva lite mer om visualiseringsövningar. Jag kan berätta vad jag brukar göra. På morgonen (efter min yogautövning) brukar jag sitta stilla i ca. tio minuter. Jag lyssnar på en guidad meditation, som instruerar mig att föreställa mig det jag vill uppnå. Då menar jag inte det materiella utan mer vad jag vill känna och vad jag vill ge till människor. Det funkar väldigt bra för mig och är kanske något du kan pröva också. Jag har redan nämnt att jag använder mig av appen Insight Timer . Har du testat den? För mig funkar den väldigt bra.

Nu ska jag fortsätta att jobba en liten stund till och sedan förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yoga.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.