Skärtorsdag och ny video

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det med dig? Det har varit ännu en vacker dag här i Göteborg och just nu skiner kvällssolen in genom mitt fönster i mitt arbetsrum och skapar ett härligt varmt ljus.

Jag har inte jobbat så mycket idag, men ändå fått gjort lite grann. I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. Jag gick upp lite senare än jag brukar, så när jag var färdig och hade duschat och ätit frukost var klockan ganska mycket.

Efter att ha planerat en stund la jag upp videon som jag spelade in igår. Du kan titta på den här.

Efteråt spelade jag in en ny video med några tips och en liten sammanfattning av min arbetsvecka. Den kommer upp på youtube imorgon :-).

Inspelningen tog väldigt lång tid för jag hade inte laddat batteriet tillräckligt mycket… Det är så många saker som man behöver tänka på och ibland önskar jag att jag hade en assistent som hjälpte mig :-). Kanske i framtiden!

Jag har tyvärr inte hunnit jobba med skrivandet idag, så imorgon måste jag skriva 2000 ord. Det är okej. Jag kan inte jobba 100% varje dag. Det funkar inte. Nu ska jag läsa och tillbringa tid med familjen. Jag behöver gå ned i varv på något sätt.

Ha en fin kväll och en bra början på påsken!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.