Skidåkning och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej! Jag hade så fullt upp igår att jag glömde att skriva här på bloggen. Hoppas i alla fall att det är bra med dig och att dagen varit fin. Jag har åkt skidor både idag och igår. Det var kul att göra det igen för det var säkert fem år sedan jag åkte sist. Tyvärr har vädret inte varit så bra, men backarna var fina och vi har sett såväl Tandådalen, som Lindvallen och Hundfjället under de här två dagarna.

Imorgon ska jag pröva längdskidåkning med pappa. Jag har inte åkt längd sedan jag var barn, så vi får se hur det går :-).

Både idag och igår har jag mest varit med familjen och inte jobbat så mycket med skolan och yogan, men innan jag åkte hit upp till Sälen spelade jag in en ny video för höfterna och den ligger nu uppe på min Youtube-kanal.

Du kan titta på den här.

Igår hann jag skriva ganska mycket på boken när vi kom hem ifrån backen, men idag har jag tyvärr inte haft alls lika mycket energi. Jag har lite ont i huvudet, som jag brukar ha en gång i månaden, men jag ska i alla fall skriva några rader innan jag går och lägger mig. Ibland får det helt enkelt gå långsamt framåt- huvudsaken är att det händer något 😊.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.