Skolavslutning 💕

1024 1024 admin
  • 0

Hur har din dag varit? Idag var jag ledig på förmiddagen. Min dotter Josefina slutade skolan och Peter och jag var med några timmar. Det var väldigt vackert i Örgryte nya kyrka och som vanligt blev jag tårögd när vi sjöng “Den blomster tid”. Nästa termin börjar Josefina i en ny skola och jag hoppas att det kommer att bli bra för henne.

Jag hann inte yoga i morse (det fanns bara tid för min löprunda), så jag gjorde det på eftermiddagen. Det gick bra det också. Kroppen är lite mer rörlig senare på dagen tycker jag.

På eftermiddagen fortsatte jag med skrivandet. Jag läste teori, redigerade text 2 och började läsa en ny roman. Igår avslutade jag “Lust och fägring” av Carin Hjulström och nu är det dags för en bok på engelska “Next Year in Havana” av Chanel Cleeton. Jag fick tipset om den från Reese’s Book Club. Hur som helst, jag är väldigt förtjust i Karibien, så det ska bli kul att läsa en bok som utspelar sig där (och i Miami – som jag nyss besökte).

Idag har jag också börjat på mitt nyhetsbrev som jag ska skicka ut allra senast under helgen. Imorgon blir det inspelning och yogasekvensen och meditationen som vi gjorde sista veckan på yogan. Jag ska försöka lägga ut videorna så snart jag kan, men förmodligen blir det inte förrän på torsdag eller fredag. Det tar lite tid att redigera och fixa.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Jag läser några böcker parallellt med romanen nu, men jag tror jag ska gå tillbaka att läsa en i taget. Det funkar bäst för mig så.

Ha en skön kväll!

Namaste,

Johanna

Skolavslutning 💕

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.