Skolavslutning igen :-) och ny yogavideo

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en fin dag! Klockan är snart tio och jag är supertrött. Jag sov dåligt i natt för det åskade och blixtrade och Buster blev orolig och väckte mig. För att hinna till skolavslutningen för Philippa var jag sedan tvungen att gå upp kvart över fem, så det är väl kanske inte så konstigt att jag känner mig sömnig…

Löpningen i morse var trots den korta natten skön. Det duggregnade, men var inte kallt, så då kan det faktiskt vara lite mysigt att springa.

Skolavslutningen var som vanligt fin. Det var en konstig känsla att bara ha Philippa att titta på när det var uppträdande. Förra året hade vi ju tre barn på skolan. Tiden går fort, men jag försöker göra allt för att ta vara på den. Jag skriver dagbok varje dag. Tar så många kort jag kan och försöker framför allt att vara närvarande (så gott det går), men trots det känns det ibland som om dagarna bara försvinner…

På lunchen var vi på Steinbrenner och Nyberg med barnens dagmamma, min mamma och ett annat gammalt dagbarn och hennes mormor. Det var väldigt trevligt!

När vi kom hem från stan var jag tvungen att jobba. Jag läste som vanligt först skönlitteratur (fortfarande “Next Year in Havana”), pluggade skrivteori och redigerade text 2. Jag hann också lägga upp min nya yogavideo. Du kan se den här nedan eller på min youtubekanal.

Jag har också nästan skrivit färdigt nyhetsbrevet som jag planerar att skicka ut imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa (om jag orkar). Har en timme tills jag måste sova. Imorgon blir det sovmorgon fram till kvart över sex- lyx!

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

God tomatsoppa på lunchen

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.