Skrivande och Louise Hay

576 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du haft en fin dag! Jag har fått gjort ganska mycket och känner mig nöjd, men nu är jag hungrig så snart ska jag börja med middagen. Idag blir det något enkelt. Jag tänkte göra smoothie till hela familjen och en liten salladsbuffé. Till lunch lyxade vi till det med pizza, så jag fick inte i mig så mycket grönsaker då, så jag vill fokusera på det nu ikväll.

Jag har undervisat mina elever i tyska i tre timmar idag och egentligen skulle jag ha haft två yogalektioner, men vi har planerat om dem pga. några kände sig förkylda.

Under förmiddagen efter min första lektion och på eftermiddagen innan min andra lektion jobbade jag med romanen. Jag har skrivit två tusen ord idag med och det känns väldigt bra. Nu är jag inne i berättelsen igen och hoppas att jag kan fortsätta i samma takt under resten av veckan, men jag vet att det ibland tar stopp och det får man kanske bara acceptera.

Nu har jag gjort en paus och är tillbaka. Vi har ätit middag och jag har spelat in lite för vloggen. Idag pratade jag om Louise Hay. Hon gick ju tyvärr bort för några år sedan, men var den första självhjälpsförfattaren som jag kom i kontakt med. Jag köpte hennes bok “You Can Heal Your Life” 2001, när jag gick igenom en jobbig period i mitt liv. Jag tycker om det hon skriver och gillar hennes affirmationer och meditationer. Naturligtvis finns det en del jag inte håller med om till 100%, men hennes ord får mig alltid att känna mig lugn och stark. För ett par dagar sedan köpte jag en ljudbok “Meditations for loving yourself to better health” och jag gillar verkligen att lyssna på den. Den får mig att slappna av och få mer kraft, när jag känner mig trött eller orolig. Jag laddade ner den från Hayhouse, men den finns säkert på andra webbsidor också.

Nu ska jag göra lite administrativa saker för yogan innan vi tittar på “Sveriges mästerkock” med familjen.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Igår morotsjuice och idag blåbärsbulle bakad av Isabella – ombyte förnöjer😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.