Skrivandet

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det är bra med dig!

Jag är lite trött, men det är okej. Jag har planerat mina yogaklasser för ikväll, varit nere och städat i yogastudion och lagt upp inlägg på FB och Instagram, så allt är klart för kvällens undervisning. Det som gör mig lite frustrerad är att jag inte haft tid att jobba med texten ännu. Jag har fortfarande lite tid över, så jag kommer att redigera om en stund, men på sistone känns det som om jag har så ont om tid. Jag försöker att vara så effektiv jag bara kan, men ändå känns det som om jag inte hinner allt jag vill. Jag avskyr den känslan, men jag vet att de flesta känner samma sak. Jag försöker dock att inte fastna i de negativa tankarna utan istället att fokusera på en lösning. På något sätt kan det bli bättre. För min egen del tror jag att jag måste utnyttja fredagarna och helgerna bättre. Det finns en hel del tid då för att skriva. Dessutom ska jag vara mer effektiv med skrivnadet de veckor jag inte har yogaundervisning. De senaste åren har det inte varit så lätt, eftersom jag haft barnen som varit hemma från skolan då och det har gjort att jag inte kunnat jobba, men nu när barnen är äldre kräver de inte passning på samma sätt längre och det gör att jag kommer att kunna skriva mer på loven.

Skolan tar också mycket tid för mig nu. Jag har haft problem att komma in i datorn för att skriva omdömen inför utvecklingssamtalen och jag har haft många rättningar eftersom det har varit prov.

Jag måste ju prioritera yogan och skolan innan skrivandet tyvärr, men det är bara att acceptera. Ett mål jag ändå följt är att jobba lite med texten varje dag. Ibland har det varit flera timmar medan det ibland varit bara några minuter när jag haft som mest att göra med de andra bitarna av jobbet.

Imorgon ska jag skicka in min text, så när jag kommer hem från skolan och har varit och handlat kommer jag sitta hela tiden med den. Det får ta den tid det tar, men den ska vara färdig imorgon. Jag tror jag kommer att känna mig lugnare när jag väl har skickat in. I och för sig kommer jag att börja spåna på en ny bok redan på lördag, men arbetet kommer inte att hänga över mig på samma sätt då.

Okej, det är dags att sluta. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Här är videon jag lade upp idag

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.