Snart semester

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är en solig kväll här i Göteborg. Jag har jobbat hela dagen och är ganska trött. Klockan är lite över halv nio och jag vill snart stänga av datorn och sätta mig och läsa. I morse hade jag tänkt att sova lite längre, men av misstag hade jag inte stängt av mitt alarm klockan halv sex, så jag gick upp min vanliga tid i alla fall. Jag tror det är därför jag är extra trött ikväll, för igår blev det ju ganska sent.

Som jag brukar göra på måndagar har jag planerat min vecka. Nu åker vi ju på semester imorgon, men trots det måste jag fortsätta att redigera och jobba lite grann med yogan, så även om jag är på semester måste jag ha en planering. Jag funkar helt enkelt bäst så.

Efter lunch var Isabella och jag på biblioteket. Jag har tvingat barnen att låna böcker :-). De gillar att lyssna på ljudböcker, men det är viktigt att se texterna också. Det är ju så man blir mer förtrolig med stavning t.ex.

Nu på eftermiddagen har jag redigerat, läst teori, svarat på mejl för yogan, skrivit en sommarhälsning till alla yogaelever och fixat med hemsidan.

Imorgon måste jag packa allt jag ska ha med mig på resan. Vi åker på kvällen till Fredrikshamn, så jag skriver nog på bloggen på färjan över till Danmark. Det ska bli jätteroligt att komma iväg!

Ha en fin kväll!

Namaste och kram,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.