Snöstorm

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra dag. Just nu är det snöstorm här i Göteborg. Det har snöat hela eftermiddagen och kvällen, mysigt, men också lite besvärligt i trafiken. Isabella kunde t.ex. inte åka till baletten idag. Jag trodde inte heller att det skulle komma någon på yogan, men två av mina elever dök upp och det var trevligt. Jag hade bara en lektion idag. Egentligen skulle jag ha haft två privatelever på morgonen, men en av dem var förkyld så vi fick ställa in.

I morse fick jag lite extra tid eftersom min privatyoga blev inställd. Det var tråkigt att den inte blev av, men bra på det sättet att jag fick lite extra tid att komma i kapp med en del saker som jag inte hunnit göra på länge. Det blev en lugn förmiddag och jag är väldigt tacksam för det. För en gångs skull kände jag att jag var i fas med det jag behövde göra och det var en härlig känsla.

Jag skrev ett kapitel på boken i eftermiddags och läste också i min nya bok “En storm i juletid” (väldigt passande titel) av Camilla Davidsson. Det är en småmysig bok som följer ett ganska bekant mönster. Man märker att feelgood-böckerna är uppbyggda på liknande sätt och jag ser ganska tydligt att min bok inte riktigt passar in. Jag har hittills inte tänkt på det sättet när jag skriver. Frågan är om det är positivt eller negativt. Vi får väl se…

Nu ikväll har jag också haft lite extra tid eftersom jag inte hade någon yoga i stallet idag. Tyvärr har jag väl inte varit jätteeffektiv, men det behöver man ju inte heller vara på kvällen :-).

Ha det fint!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.