Sol, bad och “Skrivboken”

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har haft en fin fredag och lördag. Jag hann inte skriva igår. Vi var på utflykt till Fjällbacka och Hunnebostrand och det blev ganska sent tills vi kom hem.

Det har varit två varma dagar här på västkusten. Härligt med sol och bad igen!

Idag har vi bara varit här vid mamma och pappas hus och badat. Det var barnens önskan. De ville inte åka med bilen någonstans.

Ibland är det skönt att bara hålla sig hemmavid. Jag har fått lite extra tid att jobba och det var bra. Hann läsa ganska mycket på min skönlitterära text och hade också tid att gå igenom mitt manus för fackboken. Dessutom har jag läst “Skrivboken” av Kristina Ohlsson. Jag tycker det är en trevlig bok även om hon kanske inte presenterar så mycket nytt. Jag läste precis en recension av boken, där den fick lite kritik för att vara aningen fluffig och överflödig (artikelförfattaren menade att det redan finns en uppsjö med böcker om skrivande). Jag kan till viss del hålla med, men gillar boken ändå. Jag har i sanningens namn inte läst många svenska böcker som handlar om skrivande (istället har jag fokuserat på sådana skrivna på engelska), så kanske beror det på det.

Nu ska jag snart tvätta av mig saltvattnet och umgås lite grann med familjen. Vi behöver också planera kommande veckan. Att det är början av augusti gör mig lite stressad, men jag är glad att jag kommit igång med jobbet nu i alla fall.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.