Sol, paus från bloggen och inskickat manus

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har inte skrivit sedan i torsdags. Orsaken är att jag kände att jag behövde en paus från bloggen, för i fredags skickade jag in mitt manus och efter det var jag helt slut. Jag tog ledigt från jobbet (förutom lite arbete med yogan och skolan igår) och ägnade tiden till familjen och att fundera igenom mina mål och planer för året. Det kändes väldigt bra och jag är mycket nöjd med att jag gjorde det. Ibland måste man ta en paus. Jag märker nu att arbetet med romanen har hängt över mig och stressat mig mer än jag trodde, men nu är den inskickad och jag kan bara vänta och se hur det går. Det betyder dock inte att jag kommer att sluta skriva. Istället ska jag börja planera för en ny roman och det känns jättespännande. Jag har några tankar som jag ska låta gro lite grann, men min plan är att som vanligt jobba en liten stund med skrivandet varje dag precis som jag har gjort sedan 1 september, en strategi som funkar bra för mig.

Det har varit underbart väder här i Göteborg, men tyvärr har jag inte riktigt varit ute som jag velat. Jag har förstås sprungit varje dag, men det har jag gjort innan solen riktigt gått upp. Ibland är det svårt att vara ute när man använder datorn. Jag gjorde mycket av mitt planeringsarbete på datorn i helgen och därför funkade det inte riktigt att sitta ute. Det är helt enkelt svårt att se på skärmen i solen.

Något som är väldigt skönt nu är att det faktiskt är ljust redan klockan sex när jag springer. Jag älskar verkligen den här tiden när det ljusnar och våren kommer. Det är något att glädjas över när det är så oroligt i världen.

Snart ska jag gå till yogastudion och undervisa två timmar. Det ska bli roligt. Det är alltid lite enklare andra veckan i mina tvåveckorsperioder. Då kan jag klasserna bättre och kan koncentrera mig ännu mer på eleverna och undervisningen.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.