Solen skiner!

794 992 admin
  • 0

Hej! Hoppas att det har varit en bra dag för dig än så länge. Klockan är snart halv fyra och jag har varit igång sedan klockan kvart i sex i morse, så jag är lite trött nu. Jag har alltid en dipp på eftermiddagen vid den här tiden och idag har jag inte heller ätit någon bra lunch, vilket påverkar negativt också.

Idag var första arbetsdagen med barnen i skolan sedan sommarlovet startade. Det kändes lite vemodigt att skicka iväg barnen i morse, men samtidigt är det bra att de börjar skolan igen. Vi har haft en jättefin sommar och jag är väldigt tacksam för den och nu får vi ta nya tag inför hösten.

Jag var på skolgården i morse och såg när Philippa och de andra skolbarnen gick in på röda mattan. Det är alltid en speciell känsla att vara där vid skolstarten och vid de tillfällena saknar jag jobbet som lärare. Mest saknar jag kontakten med eleverna, som man får när man träffar dem flera gånger i veckan under läsåret. Så är det ju inte när jag undervisar yoga, även om det är roligt också.

Idag har jag jobbat med en reklamflyer som jag ska dela ut i området. Jag känner att jag behöver göra det igen. Det var ett tag sedan sist och kanske är det några nya som har flyttat in som inte vet om att jag finns.

Jag har också skrivit ut kvitton och jobbat med bokföringen. Den har jag inte gjort så mycket med under sommaren, så nu kommer den att vara en daglig uppgift på mitt arbetsschema.

Nu i eftermiddag har jag dessutom planerat barnyogan inför nästa veckas kursstart. Jag är inte riktigt färdig med den utan måste fortsätta imorgon igen.

Resten av tiden som jag har kvar fram tills yogaundervisningen ska jag fortsätta att redigera min text. Det känns lite tråkigt att den fått hamna i bakgrunden nu, men så får det vara. Den här veckan är lite hektisk innan jag kommit igång och fått ordning på allt med yogaundervisningen.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.